TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Setmana d’aiguats, vent, neu i temporal marítim

La situació meteorològica pot variar dia a dia

La setmana comença amb un canvi de temps important que caldrà anar seguint dia a dia, perquè la situació meteorològica serà complexa i pot canviar en poc temps. El temporal vindrà provocat per una depressió aïllada en nivells alts o DANA, que s’acabarà notant en forma de pertorbació mediterrània. Depenent de com s’acabi situant esta pertorbació, els efectes a la nostra zona variaran. Per això és important que ens anem informant mitjançant els mapes del temps, tot i que el Meteocat ja avisa que hi haurà aigua, neu i temporal marítim al llarg de la setmana.

Esta matinada, els ruixats han descarrega a punts de les comarques de Girona, sobretot a la zona de la costa, amb pluges que han arribat als 15 mm a Cassà de la Selva. Durant el matí es mantindran els ruixats al litoral i poden arribar a l’àrea de Barcelona.

A la tarde, sobretot a partir de les 18:00 hores, arriba la primera tongada de pluja important, que entrarà per les Terres de l’Ebre i anirà avançant cap al centre del país. Els aiguats seran intensos, amb avisos per intensitat i acumulació de pluja.

Meteocat, Twitter
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects