TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Com serà la diada diada de Sant Jordi

Aforament limitat, control d’accessos i llibres signats amb antel·lació

La diada de Sant Jordi tornarà a ser motiu de celebració amb parades de llibres i roses al carrer. Este 2021, a diferència de l’any anterior, la ciutadania passejarà i recorrerà llibreries i floristeries, tot i que la diada estarà marcada per les restriccions per la Covid-19. El Procicat ja ha anunciat les mesures restrictives de prevenció:

Floristeries i llibreries

L’aforament tant en floristeries com en llibreries estarà limitat a un màxim del 30% a l’interior dels establiments i s’haurà de controlar els accessos.

Parades al carrer

Durant el 23 d’abril es podrà posar una parada al carrer davant de l’establiment, sempre que es trobi com a màxim a 100 metres del comerç. La distància mínima entre parades ha de ser de més de 10 metres si coincideixen dos comerços propers i, a mñes, el comerç ha d’assegurar una persona responsable per garantir que es compleix la distància entre persones, prevenir aglomeracions i gestionar les cues.

Espais perimetrats

Els espais perimetrats, que seran per a parades de llibreries, editorials i floristeries s’hauran de situar-se en espais amplis, oberts i ventilats i, preferiblement, a l’aire lliure. L’aforament màxim serà del 30% i hi podrà haver màxim 1.000 persones en espais a l’aire lliure i 500 en espais tancats. Entre les parades haurà d’haver una distància mínima de 2 metres i s’hauran de gestionar les cues amb control d’accessos i un sentit únic de circulació dels visitants.

Signatures de llibres

Es recomana demanar el llibre signat a la llibreria amb antelació i recollir-lo qualsevol dia. Es recomana que la taula de signatures es trobi a l’exterior i que les cues de la venda i les de la signatura vagin per separat. A més, també es recomana afavorir la rotació d’autors en diversos espais i franges horàries.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects