Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    Contacte: info@apropebre.cat
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    A Prop Ebre
    • Territori
      • Baix Ebre
        • Aldover
        • Alfara de Carles
        • Benifallet
        • Camarles
        • Deltebre
        • El Perelló
        • L’Aldea
        • L’Ametlla de mar
        • L’Ampolla
        • Paüls
        • Roquetes
        • Tivenys
        • Tortosa
        • Xerta
      • Montsià
        • Alcanar
        • Amposta
        • Freginals
        • Godall
        • La Galera
        • La Sénia
        • Mas de Barberans
        • Masdenverge
        • La Ràpita
        • Sant Jaume d’Enveja
        • Santa Bàrbara
        • Ulldecona
      • Ribera d’Ebre
        • Ascó
        • Benissanet
        • Flix
        • Garcia
        • Ginestar
        • La Palma d’Ebre
        • La Torre de l’Espanyol
        • Miravet
        • Móra d’Ebre
        • Móra la Nova
        • Rasquera
        • Riba-Roja d’Ebre
        • Tivissa
        • Vinebre
      • Terra Alta
        • Arnes
        • Batea
        • Bot
        • Caseres
        • Corbera d’Ebre
        • El Pinell de Brai
        • Gandesa
        • Horta de Sant Joan
        • La Fatarella
        • La Pobla de Massaluca
        • Prat de Comte
        • Vilalba dels Arcs
      • Terres del Sénia
    • Actualitat
      • Política
      • Economia
      • Cultura
      • Societat
      • Esports
      • Entrevistes
    • Opinió
    • Mèdia
    • Pòdcast
      • L’informatiu
      • Converses de Prop
      • Parlem d’Igualtat
    • Captures
    • Al brancal
    A Prop Ebre
    Home»Montsià»La Ràpita»Roser Reverté: “La cuina sempre ha estat present a casa meua”
    La Ràpita

    Roser Reverté: “La cuina sempre ha estat present a casa meua”

    RedaccióBy Redacció05/02/20252 Mins Read
    La cuinera Roser Reverté. Cedida.

    Roser Reverté és una dels 50 finalistes seleccionats del Concurs estatal Jóvenes Promesas de la alta cocina de Le Cordon Bleu, que valora cuiners joves de tota Espanya. De 22 anys, la jove cuinera rapitenca estudia CFGS en Direcció de Cuina a Tortosa (Escola d’Hoteleria INS Dertosa), i ara pot posicionar-se com una de les 10 seleccionades que optaràn al guardó a través d’un procés obert de votació.

    Reverté ha estat sempre interessada en la cuina, que a casa seua ha sigut una constant. “Sempre hi he tingut interès, la cuina sempre ha estat present a casa meua, sobretot per ma iaia i ma mare. Però jo sempre he tret bones notes i em deien que havia de fer batxillerat i marxar a estudiar una carrera”, conta l’aspirant. Va cursar un cicle superior de medi ambient, un altre tema que sempre li havia interessat, però la cuina se li seguia fent present. “Al principi vaig entrar al cicle de cuina amb temor per haver de començar de zero, però de seguida em vaig posar a lloc i vaig veure que cuinar és al que em vull dedicar realment”.

    El tipus de cuina que gaudix més és la de temporada i producte. Li agradaria barrejar les seues passions, la cuina, el medi ambient i els sabors tradicionals del territori, per construir una carrera llarga en el món de la creació gastronòmica. De moment, sap que la formació no acaba aquí i creu que els propers passos els donarà en restaurants que compartixquen els seus valors i la puguen formar.

    Es pot votar Roser Reverté aquí.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram WhatsApp

    Comments are closed.

    Posts relacionats

    Els veïns dels pobles afectats per la borrasca Alice treballen per tornar a la normalitat

    A la Ràpita tot és marró des d’ahir. Els carrers, els baixos de les façanes, l’interior de les plantes baixes…

    Read More

    Passat i present dialoguen un any més al Rihihiu

    El festival torna a Santa Bàrbara del 17 al 19 d’octubre Este octubre, els carrers, les places i les masades…

    Read More

    Al brancal de Georgina Matamoros

    Read More

    El flamenc es reprodueix un any més al delta de l’Ebre, en una única colònia amb unes 1.500 parelles

    Read More

    Al brancal d’Andrei Moldovan

    Read More

    Notícies recents

    Al brancal d'Arrels d'Orta

    Enric Alfonso està al capdavant de la vinateria Arrels d’Orta, que reobre portes el proper ...
    Al brancal 03-12-2025

    Josep Piñol després d''Evitada': “M'interessa la hipocresia de les persones”

    Josep Piñol (1994, Tivenys) és nerviós, es mou quan parla i mai s’està en la ...
    Cultura 29-11-2025

    Jordi Fabá presenta 'Dos Almas', un tema nascut de la búsqueda de la creativitat

    El músic tortosí llença el seu segon single Jordi Fabá ha tret el seu segon ...
    Cultura 27-11-2025
    El més vist

    Al brancal d’Arrels d’Orta

    Al brancal

    Josep Piñol després d”Evitada’: “M’interessa la hipocresia de les persones”

    Cultura

    Jordi Fabá presenta ‘Dos Almas’, un tema nascut de la búsqueda de la creativitat

    Cultura

    Al brancal de Genèriccc

    Al brancal

    Robert Adell: “Es necessiten més pastors”

    Entrevistes

    Subscriu-te al butlletí

    Rep les últimes notícies

    • QUI SOM
    • CONDICIONS I PRIVACITAT
    • POLÍTICA DE COOKIES

    CONTACTE
    info@apropebre.cat

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
    © 2025 Apropebre. Designed by Globals.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Gestionar el consentimiento de las cookies
    Utilizamos tecnologías como las cookies para almacenar y/o acceder a la información del dispositivo. Lo hacemos para mejorar la experiencia de navegación y para mostrar anuncios (no) personalizados. El consentimiento a estas tecnologías nos permitirá procesar datos como el comportamiento de navegación o los ID's únicos en este sitio. No consentir o retirar el consentimiento, puede afectar negativamente a ciertas características y funciones.
    Funcional Sempre actiu
    L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques .
    Preferències
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències no sol·licitades per l'abonat o l'usuari.
    Estadístiques
    El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos. L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense un requeriment, el compliment voluntari per part del Proveïdor de serveis d'Internet, o els registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només per a aquest propòsit no es pot utilitzar per identificar-te.
    Màrqueting
    L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.
    • Gestiona les opcions
    • Gestiona els serveis
    • Gestiona {vendor_count} proveïdors
    • Llegeix més sobre aquests propòsits
    Veure preferències
    • {title}
    • {title}
    • {title}
    X