TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Restablerta la normalitat a les línies R16 i R15

S’ha retirat el tren accidentat de la via durant la nit

Avui a primera hora ja s’ha restablert la circulació habitual per les dues vies del tram de l’R16 on una locomotora i un tren de passatgers d’esta línia van xocar diumenge a la nit. Durant esta passada matinada s’ha reobert la via després que s’haja retirat el tren regional. Ho han fet amb l’ajuda d’una locomotora i un tren taller que s’han acoblat per davant i per darrere del tren accidentat. Hi han treballat una vintena de tècnics entre les 12 de la nit i les 4 de la matinada i s’ha pogut restablir la circulació d’immediat perquè la via no ha resultat danyada.

La locomotora ja va ser desallotjada durant dilluns al matí. Després de l’accident, la circulació va quedar concentrada en la via que ha quedat lliure, i això va comportar retards d’entre 20 i 40 minuts en els trens de les línies R14, R15 i R16 durant tot el dia d’ahir.

L’accident va passar poc abans de les 10 de la nit de diumenge, quan el tren regional sortia de l’estació de Vila-seca en direcció a Tortosa amb 75 passatgers. Va coincidir que la locomotora, que circulava per la mateixa via en direcció contrària, va xocar-hi. La principal hipòtesi amb què s’investiga és que la locomotora tenia una avaria als frens que va impedir que el conductor l’aturés a temps.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects