TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Renfe obri el registre online per als abonaments gratuïts

Es poden sol·licitar per a Rodalies i Mitja Distància

Els abonaments gratuïts de Renfe per a Rodalies i Mitja Distància ja es poden sol·licitar a través del seu web. Els viatgers freqüents o recurrents d’estos serveis podran adquirir el nou abonament, bonificat al 100%, a partir d’avui i entrarà en funcionament el 24 d’agost.

Els sol·licitants s’han de registrar a través de la pàgina web oficial de Rende o bé a les aplicacions del servei per aconseguir l’abonament.

El president del Govern, Pedro Sánchez, va anunciar el passat 12 de juliol, que el Govern bonificarà el 100% dels abonaments de diversos viatges per Rodalies i trens de mitja distància operats per Renfe, que passaran a ser gratuïts des del setembre fins al 31 de desembre d’este mateix any.

Això sí, la gratuïtat ha quedat restringida als usuaris que fan estos trajectes de manera habitual, ja que s’hauran de realitzar un mínim de 16 viatges al llarg dels quatre mesos per poder recuperar la fiança de 10€ dipositada per viatjar als trens de Rodalies, o bé els 20€ dipositats per als que viatgen en trens de Mitja Distància.

La fiança es pagarà en el moment en què s’adquireixi este nou bo especial, que serà unipersonal, és a dir, només el podrà fer servir una persona, i per a un trajecte en concret.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects