TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Relleus de l’Alt Camp fins al Montsià contra el càncer

La Lliga Contra el Càncer organitza diferents activitats per les 123 delegacions de Tarragona i l’Ebre

Relleus Solidaris és una activitat intercomarcal que té com a objectiu recórrer, amb un «testimoni», les 123 delegacions de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

L’activitat començarà a mitjans de juny i finalitzarà a finals d’estiu. Cada cap de setmana es recorrerà una comarca diferent. Donarà el tret de sortida la comarca de la Conca de Barberà, el cap de setmana del 19 i 20 de juny. A partir d’aleshores, el «testimoni» farà el següent recorregut: comarca de l’Alt Camp, comarca del Baix Penedés, Comarca del Tarragonés, Comarca del Baix Camp, comarca del Priorat, comarca de la Ribera d’Ebre, comarca de la Terra Alta, comarca del Baix Ebre i comarca del Montsià. En cada comarca la delegació corresponent du a terme l’activitat que considera adient, bé siga una cursa, una caminada, una bicicletada, una nedada, una vermutada… La multitud d’activitats que es realitzaran, per tant, fa possible que hi puga participar tota mena de gent.

L’objectiu d’aquesta acció solidària és, per una banda, recaptar diners en benefici de la lluita contra el càncer i per l’altra, realitzar una acció conjunta involucrant totes les delegacions de la Lliga, d’aquesta manera es vol aconseguir que totes les delegacions actuen com una sola, involucrant a totes les persones dels diferents territoris per crear un de sol, el territori més solidari mai vist fins ara a les nostres terres.

Amb aquesta acció es fa palesa la gran dita que tant identifica La Lliga: «la unió fa la força». «Totes les delegacions acabaran sent una de sola i la Lliga serà més Lliga que mai. Tots els territoris treballant per una sola causa, tots els territoris treballant com un de sol pel bé de totes aquelles persones que ho necessiten. La nostra identitat està basada en la solidaritat, l’empatia, l’associació i sobretot el voluntariat, una de les branques més fortes de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre», afirmen des de l’organització. El preu de la inscripció és de 5 euros i inclou la polsera solidària dels relleus. Durant les setmanes vinents es donaran a conéixer les activitats pendents de confirmar i les persones que vulguen ja es poden inscriure a través del web www.lligacontraelcancer.cat.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects