TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Quatre projectes turístics de les Terres de l’Ebre guanyen el Premi Jordi Cartanyà

S’han guardonat propostes innovadores que destaquen per lainnovació, la creativitat, la sostenibilitat i la tecnologia

El sector turístic de les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada s’ha aplegat avui a l’acte Som Turisme, principal trobada anual del sector al territori. En l’acte, organitzat per la Diputació de Tarragona, s’ha fet entrega del Premi Jordi Cartanyà per reconèixer iniciatives empresarials impulsades pel sector turístic a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

El Premi Jordi Cartanyà, amb una dotació total de 30.000€, ha distingit 6 iniciatives empresarials de la demarcació amb 5.000€ cadascuna. En la categoria de ‘Millor proposta innovadora i creativa que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible’ (atenent els objectius de desenvolupament sostenible de l’Organització Mundial del Turisme) a PortAventura EcoEduca pel seu programa educatiu exclusiu per a alumnes de primària i secundària que té lloc a les instal·lacions i que està enfocat a combinar aprenentatge, diversio i compromís amb el medi ambient. L’altra premiada ha estat per Riu a l’Ebre, una empresa de turisme actiu compromesa amb la sostenibilitat del territori que posa en marxa un projecte d’aprofitament de càmeres de roda de les bicicletes punxades per fer bosses, fomentant l’economia circular.

Pel que fa a la categoria de ‘Millor proposta de solucions tecnològiques per a la comercialització turística’, ha estat premiat Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre, per la seva plataforma que implementa recursos tecnològics en tots els seus processos de promoció, comercalització i gestió de reserves; amb eines de posicionament i comunicació que fan molt més fàcil i àgil la recerca i reserva, gràcies a l’utlització del big data per arribar al públic objectiu. També en aquesta categoria ha estat premiada Conficon Turisme i Tradicions per una aplicació APP per realitzar les visites turístiques tots els dies de la setmana, a totes hores, per persones individuals, families o grups grans. L’aplicació té sistema de guiatge per tota la ruta que també t’indica els llocs més destacats.

I en la categoria de ‘Millor creació de noves experiències turístiques’ s’ha guardonat Priorat Explained SL, que porta a terme esdeveniments a espais singulars de la comarca del Priorat de forma itinerant i que contribueix a la realització de tastos de vins a tota la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre per fomentar l’enoturisme, i Musclarium, un projecte pioner arreu de l’Estat, sostenible i respectuós amb el medi ambient, que ofereix al públic general l’oportunitat de pujar a sobre d’una musclera, conèixer els secrets de l’ostreïcultura, sembrar ostres i disposar de collita pròpia a la Badia dels Alfacs.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects