TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Protecció Civil manté l’Alerta del Pla especial d’emergències INUNCAT

S’aixeca la petició de no mobilitat

Protecció Civil de la Generalitat manté l’Alerta del Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT per les inundacions produïdes per les pluges torrencials que van afectar el Montsià i el Baix Ebre ahir i per les incidències que han ocasionat. El comitè tècnic del pla INUNCAT s’ha reunit a primera hora d’este matí per fer balanç de les incidències durant la nit i seguir l’evolució de l’emergència.

La passada nit no ha produït noves incidències destacables. S’ha realitzat l’atenció a 83 persones desallotjades als diferents espais habilitats a Alcanar i Ulldecona i se manté el dispositiu d’atenció d’estes persones fins que puguen anar tornant als seus domicilis. Al llarg del dia d’avui les tasques se centraran en completar la neteja i l’atenció de les persones amb els cossos operatius i amb l’ajuda de voluntariat de Protecció Civil.  Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les pluges previstes per la nit i matinada s’han anat produint sense registres rellevants i  ja hauria finalitzat l’episodi de pluges intenses i abundants a la zona.

Atesa la finalització de l’episodi de pluges i de les incidències més greus, al Comitè Tècnic de l’INUNCAT celebrat a les 07.30 h d’avui s’ha acordat aixecar la petició de no mobilitat. Tot i això, es demana a la ciutadania de la zona que es mogui amb molta prudència a l’hora d’avaluar els possibles desperfectes. Protecció Civil de la Generalitat recorda que cal precaució en la mobilitat sobretot a les vies secundàries interurbanes per possibles inundacions encara i a les zones urbanes que la mobilitat sigui la imprescindible per no dificultar les tasques dels equips d’emergència que es troben treballant a la zona. També se demana no baixar encara a soterranis i pàrquings que estiguin inundats per evitar possibles accidents

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects