TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Protecció Civil demana evitar la mobilitat al Baix Ebre i Montsià

S’activa l’alerta del pla INUNCAT

Les intenses pluges d’este migdia a les comarques del Baix Ebre i el Montsià ha fet que Protecció Civil passés a alerta el pla INUNCAT. Demanen evitar la mobilitat perquè les pluges poden mantenir-se intenses. Un dels municipis més afectats és Alcanar, on s’han acumulat fins a 141 l/m2, arribant a caure 77,7 l/m2 en només 30 minuts. Hi ha afectacions a carrers i baixos dels edificis. Hi ha hagut més de 300 trucades al 112, 249 de les quals s’han fet des d’Alcanar.

Hi ha incidències viàries arreu de l’Ebre. L’N-340 està tallada entre Amposta i Alcanar, així com laTV-3316 a Alcanar. L’AP-7 a Ulldecona en direcció a Tarragona acaba de reobrir-se i a línia de tren R16 entre Tortosa i l’Aldea també està fora de servei.

ACTUALITZACIÓ 19:45 | Ha caigut la línia elèctrica a Alcanar. Afecta a 250 clients de la població i uns trenta operaris d’Endesa ja estan a la zona treballant per solucionar-ho. Hi ha uns 7.000 usuaris afectats en total.

ACTUALITZACIÓ 18:40 | A petició de l’ajuntament d’Alcanar, la Creu Roja podrà acollir fins a 50 persones al pavelló municipal. Se necessiten llits, mantes i roba. Fins a les 18:00 hores, el 112 ha rebut 608 trucades per les pluges intenses, 420 des d’Alcanar. Renfe ha posat dos autocars per traslladar les 210 persones afectades pel tall de circulació dels trens entre Tortosa i l’Aldea. El Procicat fa una crida als habitants del Baix Ebre i Montsià a no desplaçar-se.

ACTUALITZACIÓ 15:45 | S’estan realitzant rescataments per aire al càmping dels Alfacs. Hi ha desperfectes en 12 bungalous i unes 70 persones s’han confinat a les instal·lacions de restauració, segons els Bombers.

El tall de l’R16 entre Tortosa i l’Aldea ha dixat 3 trens aturats a l’Aldea. No se preveu transport alternatiu per carretera.

L’AP-7. FOTO: Bombers de la Generalitat

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects