TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Protecció Civil activa l’alerta del pla INUNCAT per la previsió de pluges intenses

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu pluges intenses a qualsevol comarca

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla INUNCAT per la previsió de pluges que poden ser intenses avui dijous a qualsevol comarca catalana. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, es preveuen ruixats que podran superar els 20 l/m2 en 30 minuts, gairebé a la totalitat de les comarques de Catalunya. La franja horària en què es preveu més intensitat serà entre les 8:00 hores del matí i les 20:00 hores. Els xàfecs podran anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. A les Terres de l’Ebre, s’espera que els episodis més rellevants se produexin passat migdia, i que les pluges s’estenguen fins demà al matí.

Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguen veure afectades per este episodi de precipitacions, i també en les activitats a l’aire lliure. Se recomana no aparcar en zones properes a barrancs o rieres ni baixar a pàrquings, soterranis o espais inundables.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Choosing Marijuana Legalization

Choosing Marijuana Legalization Who Else Wants to Learn About Marijuana Legalization? Anyone 21 or older would have the ability to possess small quantities of marijuana

Llegir Més »
Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects