TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Coneix la programació de la 14a edició de Litterarum

Durant tot el cap setmana es duran a terme activitats enfocades a la literatura

La literatura torna als escenaris de Móra d’Ebre en una nova edició de Litterarum. Enguany la fira literària es celebrarà en format híbrid, amb el format presencial i la retransmissió en directe dels actes, durant el dia d’avui i el proper cap de setmana.

En esta edició, s’han programat una dotzena d’espectacles literaris de tot el territori de parla catalana, tres d’ells adreçats a Litterarum Petits i públic familiar, tres ponències sobre el món del llibre i la literatura i trenta-dues presentacions de llibres ebrencs, al costat d’una carpa amb més de 2.000 exemplars per triar i remenar les novetats literàries ebrenques.

Esta tarda, a les 17 h i de forma virtual, tindrà lloc la segona taula en motiu de la Jornada del llibre ebrenc a càrrec de Júlia Baena, qui exposarà el tema «La biblioteca virtual com a plataforma de suport a l’aprenentatge i eines digitals de foment de la lectura a les biblioteques escolars». A les 18 h, a la Plaça de Dalt es presentaran llibres ebrencs amb Ràdio Móra d’Ebre SER.

A les 20:30 h s’inaugurarà oficialment la fira Litterarum Móra d’Ebre 2021, les activitats especials de la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum Petits a la Plaça de Dalt. A la nit, a les 22:30 h Cris Juanico oferirà el concert Salpols amb poesia a La Llanterna Teatre.

Pots consultar tota la programació completa aquí.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects