TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Progat Tortosa denuncia que s’ha disparat contra una colònia de gats de Ferreries

Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per un delicte de maltractament animal

Al menys cinc gats d’una colònia controlada de Tortosa van ser disparats a finals de la setmana passada. Un d’ells va morir a causa del tret que va rebre al coll i cinc han estat ferits de gravetat (quatre d’ells disparats al coll i un altre a la panxa) i encara n’hi ha un altre desaparegut.

Es tracta d’una colònia situada prop de Quatre Camins, a Ferreries,
gestionada per varies persones col·laboradores de Progat, i reconeguda per l’Ajuntament de Tortosa. La majoria dels gats que formen part de la colònia estan esterilitzats i desparasitats, i justament els cinc gats disparats, segons manifesta una voluntària de l’associació, «eren els més dòcils de la colònia, que s’apropaven i no s’espantaven de la gent».

Progat Tortosa ha presentat una denúncia per aquests fets davant dels Mossos d’Esquadra, donat que poden ser constitutius d’un delicte de maltractament animal de l’article 337 del Codi Penal. Juntament amb la denúncia, s’han aportat fotografies i informes veterinaris dels gats disparats.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant quin tipus d’arma es va utilitzar, donat que podria tractar-se d’una arma de calibre superior a una pistola d’aire comprimit. A més, se sospita d’una persona a la que s’ha vist en diverses ocasions per la zona de la colònia.

Des de Progat Tortosa es fa una crida a qualsevol persona que pugui tenir informació al respecte o que hagi estat testimoni dels fets, per tal de
col·laborar amb les autoritats en la seva investigació.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects