TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Preus públics per als tres únics espectacles de pagament de la programació alternativa al Renaixement

‘La taverna d’Enrico’, la ‘Commedia dell’arte’ i el ‘Torneig cavalleresc’ seran algunes de les propostes del tastet de la Festa del Renaixement d’enguany

El ple ordinari de juliol a l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat esta tarda els preus públics dels tres únics espectacles per als quals caldrà adquirir entrada per a l’edició d’enguany. Enguany no serà una edició com les habituals de la Festa del Renaixement, ateses les restriccions encara vigents per les mesures anticovid, però sí que es preveu un seguit de propostes que recorden la festa de recreació històrica.

Els tres espectacles de pagament seran el clàssic de ‘La taverna d’Enrico’, que tindrà lloc a la plaça Menahem Ben Saruq, als peus de la Torreta de Remolins (entrades a 8 euros). També, la ‘Commedia dell’arte‘, al pati del palau episcopal (4 euros) i el ‘Torneig cavalleresc‘, a les Avançades de Sant Joan (4 euros). En els pròxims dies, les entrades per a estos espectacles es posaran a la venda a través del web municipal.

Durant els pròxims dies també es donaran a conèixer la resta d’actes que conformaran la programació d’enguany, entre els quals també hi haurà altres espectacles d’accés gratuït en espais de capacitat limitada, per la qual cosa també caldrà reservar localitat.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects