TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

‘Posa’t guapa, et sentiràs millor’, els tallers d’estètica per a pacients oncològiques

El 22 de febrer es farà el primer taller dirigit als homes

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i la Fundació Stanpa col·laboren per a ajudar a fer que pacients amb càncer es puguen sentir millor, oferint-los tallers centrats en la cura de la pell i l’ús de maquillatge, en el marc del programa “ look good feel better ” (Posa’t guapa, et sentiràs millor) des de l’any 2016. Este programa, organitzat a diferents hospitals del país, es realitza a través de tallers dirigits per voluntaris professionals de la bellesa i destinats a petits grups de dones.

A l’HTVC compten amb la col·laboració dels professionals d’Infermeria i voluntaris de l’AECC, i les pacients reben gratuïtament un necesser de productes donats per les empreses patrocinadores. Durant els dos últims anys, marcats pel confinament i la distància, la fundació i els professionals de l’HTVC han continuat en contacte amb les pacients, ajudant-les a veure’s més guapes i fomentant que puguen compartir les seues experiències amb altres dones que viuen situacions similars. Des de l’inici de la pandèmia, s’han realitzat cinc tallers en línia i un de presencial amb quaranta-set participants totals.

El personal d’Infermeria informa les pacients sobre els beneficis físics i psíquics que aporta tenir cura de la pell i veure’s bé, especialment en aquesta etapa, i ofereix informació sobre les eines, activitats i suports de la Fundació Stanpa. En una enquesta anònima feta durant al llarg del 2021 se va comprovar que els canvis que més noten les pacients arran de la quimioteràpia són: la caiguda del cabell, la sequedat de la pell i el canvi de pestanyes, celles i ungles. La missió principal dels tallers és ajudar a estes dones a restablir la seua pròpia imatge, recuperar l’autoestima i tirar endavant en el procés contra la malaltia amb més confiança.

El pròxim 22 de febrer es durà a terme el primer taller dirigit als homes titulat “ Higiene i cura de la pell per a homes amb tractament oncològic ” amb la participació de pacients de l’Hospital Tortosa Verge de la Cinta.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects