TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Persones amb discapacitat intel·lectual dissenyen samarretes amb un projecte d’APASA i Busto Brand

Cada setmana sortiran dues noves col·leccions

El projecte ABC és el fruit de la unió de 150 persones ateses amb discapacitat intel·lectual del Montsià i 125 professionals d’APASA i l’empresa Busto Brand. Els usuaris d’APASA han estat els encarregats de dissenyar un seguit de samarretes que es poden comprar a través de Busto. El projecte naix amb l’objectiu de fomentar la creativitat d’esta comunitat.

Durant tres mesos s’han realitzat un seguit d’activitats creatives a APASA per tal de «motivar i il·lusionar a tot el col·lectiu d’APASA». Es tracta d’una nova manera de comunicar les seues experiències, vivències i il·lusions. D’esta manera, cada setmana es presentaran dues noves col·leccions benèfiques, amb missatges representats per colors i tècniques de comunicació utilitzats en diferents instal·lacions de l’entitat.

Per al disseny de les peces de roba s’han emprat diferents tècniques artístiques i també comunicatives, com és en el cas dels pictogrames, que són símbols que transmeten un missatge i és un sistema que fan servir alguns dels usuaris per comunicar-se.

APASA és una associació formada pels familiars i tutors de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Montsià. L’objectiu és «millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de les seues famílies, oferint des del compromís ètic, entorns, suports i oportunitats». Hi ha més 150 persones ateses per l’entitat, compreses en edats des dels quatre fins als vuitanta-cinc anys.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects