TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Neo Xerta, un festival de cultura ebrenca renovada

Se celebra el proper dissabte 9 d’octubre

El proper 9 d’octubre se celebrarà a Xerta la primera edició del Neo Xerta, un festival amb una programació que acollirà diversos artistes i disciplines. La jornada començarà a les 11:00 hores a l’església, amb una exposició fotogràfica de l’artista local Marcel Cases, seguida d’un taller sostenible pensat per als més menuts.

Una de les imatges de l’exposició ‘Retrats d’una Minga Misak’ del fotògraf xertolí Marcel Cases

Una de les imatges de l’exposició ‘Retrats d’una Minga Misak’ del fotògraf xertolí Marcel Cases

A la tarde, a partir de les 17:00 hores, a la pista poliesportiva, situada al costat del Casal Municipal, s’habilitarà un escenari per on passaran artistes ebrencs que han començat fa poc o que tenen projectes d’alguna manera innovadors, com el col·lectiu Lokals o el cantautor Miquel Segarra. També actuarà el periodista Víctor Sorribes amb Rice Against the Machine, mesclant música electrònica, o representants de la música urbana com el jove AKA Pedro. Se sentirà música en directe, se podran veure performances de dansa, com la de la ballarina i actriu Mar Grifoll, i se donarà espai a poetes i il·lustradors perquè tothom pugue observar com és el seu procés creatiu.

A més, dins de l’espai hi haurà també un market d’artistes i artesans ebrencs que vulguen exposar i vendre els seus productes. S’hi trobaran llibres de la mà de les llibreteres de La Irreal i La Romàntica, vinils, joieria, il·lustracions… un conjunt de paradetes on donar suport als venedors d’aquí. Hi haurà servei de barra, amb begudes i menjar de proximitat a càrrec del restaurant Green Way, amb opcions vegetarianes incloses. L’entrada serà gratuïta. Neo Xerta està organitzat per les empreses A Prop i Lokals i és possible gràcies al patrocini i suport de l’Ajuntament de Xerta i la Diputació de Tarragona.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects