TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Naix L’Al·licient, l’Associació de Professionals de la Comunicació de les Terres de l’Ebre

L’agrupació vol ser el punt de trobada i de referència del sector al territori

Professionals del món de la comunicació han donat a conéixer avui el projecte ‘L’Al·licient‘, l’associació que vol ser el punt de trobada de consultors de comunicació, especialistes en màrqueting, creadores de continguts, dissenyadors gràfics, copywriters i web developers, entre altres professionals de la comunicació que treballen des de les Terres de l’Ebre.

«Volem ajuntar-nos i fer xarxa, visibilitzar les professionals del sector i millorar la comunicació del teixit empresarial ebrenc», ha explicat Alba Forés, portaveu de L’Al·licient. «Situar les Terres de l’Ebre al mapa de les noves professions, que en som moltes i no ens coneixem, i afavorir el retorn i la inserció laboral de joves professionals al territori», continua.

L’Al·licient just s’ha presentat avui amb l’objectiu de començar a fer xarxa, de promoure espais de trobada i d’establir diàleg amb altres entitats i administracions del territori, amb la voluntat d’afavorir aliances i posar en valor la comunicació i les noves professions que se’n deriven a les Terres de l’Ebre.

Ja es pot seguir L’Al·licient a: Web L’Al·licient | Facebook L’Al·licient | Twitter L’Al·licient | Instagram L’Al·licient

 

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects