TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Naix Festi P≈ART per disminuir l’ansietat a través de l’art

És una iniciativa promoguda pels joves ebrencs Violeta Lleixà i Josep Lanau

El festival Festi P≈ART és una iniciativa que forma part del projecte P≈ART promogut pels joves ebrencs Violeta Lleixà Josep Lanau. Per a ells, «el festival és una branca més del nostre projecte, on l’art ens acompanyarà en totes les seues vessants a través d’actuacions, tallers, estands i activitats. Volem trencar estigmes, promoure l’art i la salut mental amb el projecte i amb el festival. Esperem que esta jornada ens ajude a donar-nos més visibilitat».

El festival tindrà lloc el dia 10 de desembre al passeig central i a la Nau del Parc Teodor González de Tortosa, de les 10 del matí a les 11 de la nit, amb entrada lliure. En esta primera edició hi participaran artistes destacats com el ballarí i coreògraf Roberto Olivan, que farà una performance mentre l’il·lustrador Hernan En H protagonitzarà un live painting; la Cia Sinèrgia amb l’obra teatral Encenalls, l’artista de reggae JuaNaMaN, l’espectacle Màgia és Màgia de Riure Màgic; el DJ Krøatøan, l’intèrpret Jusep Ruiz i la seua banda, el duet musical Clàudia Xiva i Josep Lanau i el viatge sensorial d’arts visuals i música d’Alba G. Corral i Josep Lanau Franch.

A més de les diferents intervencions musicals i artístiques, el festival oferirà dos propostes més, els tallers i els estands. En tots dos espais hi haurà la possibilitat per part del públic de participar en diferents activitats creatives. Pel que fa als tallers, se n’oferiran de dibuix, música, escriptura i teatre i seran un tast del treball que es realitzarà en el projecte P≈ART. Són l’únic espai on es demana inscripció, que es podrà fer al mateix moment. S’hi podran fer activitats de fotografia, literatura i il·lustració, entre altres. Per completar la jornada hi haurà servei de barra, amb beguda i menjar.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects