TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Naix el nou Circuit promeses de tennis Terres de l’Ebre

El Circuit compta amb 4 proves que se celebren de febrer a octubre als municipis d’Alcanar, Tortosa, Amposta i l’Ametlla de Mar

El representant territorial de l’Esport de les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, juntament amb el director esportiu de la Federació Catalana de Tennis a Tarragona i Terres de l’Ebre, Fran Medina, i el representant de les Terres de la Federació Catalana de Tennis, Ramon Masip, acompanyats del director esportiu del Club Tennis Tortosa, Xavi Martí, han presentat avui el nou Circuit promeses de tennis Terres de l’Ebre.

El Circuit, creat des de la Federació Catalana de Tennis i amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, pretén impulsar i potenciar la pràctica del tennis a les Terres de l’Ebre. Té un caràcter més promocional que la majoria de competicions, ja que busca donar una oferta esportiva al conjunt de tennistes, no només als d’alt nivell competitiu. De fet, esportistes d’alt nivell competitiu no poden participar en esta iniciativa.

En este sentit, Joan Barberà destaca que «som un territori de valors i oportunitats, volem i tenim l’obligació de fer arribar esta opció al jovent del territori, que pugue participar en campionats propers i de bon nivell de tennis; la qual cosa els permetrà evolucionar i créixer com a tennistes des d’aquí, sense l’obligació o la necessitat imperiosa de sortir a competir lluny de les nostres comarques des de petits, amb el sacrifici que suposa per ells i per a les seves famílies».

En concret, el Circuit promeses de tennis Terres de l’Ebre se celebra entre els mesos de febrer i octubre d’este 2022 i comptarà amb 4 proves que es disputaran al Club Tennis Serramar d’Alcanar-platja del 5 al 27 de febrer; al Club Tennis Tortosa del 12 de març al 3 d’abril; al Club Esportiu Amposta del 17 al 29 de maig i al Club Tennis l’Ametlla de Mar del 8 al 30 d’octubre.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects