TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Movem Tortosa denuncia «el retard de més d’un any en l’adjudicació del servei d’acollida d’animals de la gossera municipal»

El primer partit de l’oposició recorda que el contracte amb El Corralet va finalitzar al gener de 2021 i més d’un any després continua prorrogat

Movem Tortosa recorda que “l’actual contracte del servei de captura, acollida, alimentació i manteniment d’animals de companyia abandonats o perduts de l’Ajuntament de Tortosa, en mans d’El Corralet,  està vençut i porta prorrogat des de fa mes d’un any, esdevenint una mala praxis més del govern de la Sra. Roigé”.

En aquest sentit, el partir vol recordar que el contracte amb El Corralet va finalitzar el 27/01/2021 sense possibilitat de pròrroga, tal com estableix la clàusula cinquena del Plec de Clàusules Administratives Particulars (PCAP) del contracte antic. Per tant, havent-se acordat al contracte que no hi hauria pròrroga, i no sent possible una pròrroga tàcita, estaríem davant d’un servei que actualment s’està prestant per una via de fet sense contracte en vigor.

Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa, ha manifestat que “tot el que envolta la gestió de la gossera municipal és un desgavell que arrosseguem de fa anys, lligat a la manca de transparència i a la mala gestió; en aquest sentit, portem més d’un any demanant informació i exigint que acabi el contracte amb El Corralet, però la realitat és que s’estan saltant tots els terminis establerts, fent prorrogues que no es poden fer i fins i tot saltant-se els propis informes de necessitats i idoneïtat del servei  que estableix que la vigència del contracte actual hauria de ser com a molt fins el  25/01/2021, i que aquest és no prorrogable i, per tant, s’estan tornant a saltar tots els terminis que ells mateixos van estipular”. Per la seua banda, l’Ajuntament de Tortosa, ha declarat al diari que el procés per renovar el contracte està en tràmit i els tècnics estan valorant les difrents propostes.

Movem Tortosa va presentar una moció al ple de l’Ajuntament al 2020, 4 mesos abans que acabés el contracte amb El Corralet, proposta que no va rebre el suport del govern argumentant que en un mes ho tindrien resolt. Malgrat això, Movem afirma que l’actual licitació està aturada en el tràmit d’adjudicació, desconeixent-se els detalls per part de l’oposició i la ciutadania, fet que porta a l’equip de Movem Tortosa a preguntar-se per les conseqüències jurídiques d’aquesta situació. “Des del primer grup de l’oposició volem remarcar que analitzarem amb lupa tot el procés un cop s’hagi acabat i revisarem tots els procediments seguits per veure com s’han fet les coses i que no s’estigui caient en cap irregularitat ni favoritisme. A hores d’ara només sabem de forma informal que s’ha obert un dels sobres i estem a l’espera de conèixer com acaba el procés” ha manifestat Jordan.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects