TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Miquel Segarra Band estrena el seu primer treball musical, ‘Aquí s’ha vingut a patir’

Es tracta d’un treball conceptual que té la voluntat d’aprofundir en el patiment de l’ésser humà

El grup ebrenc Miquel Segarra Band, format per Miquel Segarra (cantant i lletrista), Ferran Jovaní (guitarrista i compositor), Josep Escurriola (baixista) i Xavier Franch (bateria), presenta ‘Aquí s’ha vingut a patir’, el seu primer treball musical. Amb este lema ple de patiment, la banda aposta per contrastar lletres decadents, miserables i plenes d’humor negre amb música enèrgica, vitalista i festiva.

El primer disc d’estudi de Miquel Segarra Band veu la llum com un treball conceptual que té la voluntat d’aprofundir en el patiment de l’ésser humà cantant sobre l’eutanàsia, el suïcidi, la droga o la depressió. Els onze temes d»Aquí s’ha vingut a patir’ defugen de les històries boniques, s’aparten dels finals feliços i s’erigeixen en un retrat cru de la societat actual. Això sí, sempre acompanyats d’un ritme de pop-rock. Un magma especial que converteix cada cançó en una amalgama de pensaments negatius barrejats amb una música lluminosa, enèrgica i vibran de la qual en surt l’essència del disc i la filosofia de la banda.

Amb el llançament del primer treball, també ha vist la llum a Youtube el quart videoclip de la banda i que porta per nom l’homònim del disc: ‘Aquí s’ha vingut a patir’.

Anteriorment, ja havíem pogut veure i escoltar tres de les cançons icona com ‘Tinder’, ‘El vol del nas’, o el que va ser el primer avançament, ‘Avui fa un bon dia’.

Els 11 temes es poden trobar a les plataformes digitals d’Apple Music, Spotify, Amazon Music i Youtube Music de forma gratuïta.

Un cop finalitzada la feina d’estudi, el grup comença, des d’ara mateix, una gira per Catalunya perquè tothom pugui gaudir del seu directe sorprenent que inclou, a banda dels 11 temes del disc, el show de personatges còmics i pintorescs com ‘Peter Punk’ i el déu de l’humor. Fins ara Miquel Segarra Band havia actuat en diferents festivals de grups emergents de les Terres de l’Ebre com el NeoFest de Gandesa, Neo Xerta, o el Festival ArtiFoc de Bítem.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects