TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Màgia,humor i dansa al ‘DREAM Tour’ de l’Il·lusionista MJ

Actuarà a Móra d’Ebre, Sant Jaume d’Enveja i Ulldecona


L’il·lusionista MJ estrenarà la gira ‘DREAM Tour’ el pròxim 9 d’abril a Móra d’Ebre, concretament al Teatre la Llanterna. El show, que parteix d’un somni del faldut, es materialitza després de l’estrena al seu poble natal el passat any. Es tracta d’un espectacle de màgia i il·lusionisme, però també dansa i molt d’humor.

Després de l’estrena a la Ribera d’Ebre, l’il·lusionista actuarà a Sant Jaume d’Enveja el 7 de maig i a Ulldecona l’11 de juny. Les entrades ja es poden adquirir a través del web www.ilusionistamj.com.

Destinacions de la gira ‘DREAM Tour’ de l’Il·lusionista MJ.

Jordi Labèrnia és qui hi ha darrere de l’Il·lusionista MJ. Fa poc més d’un any, Labèrnia va decidir deixar-ho tot per dedicar-se exclusivament a la màgia. L’l·lusionista MJ és el seu nom artístic i, en el personatge, va decidir trencar amb els rols de gènere, incorporant el maquillatge i les ungles pintades. L’il·lusionista explica que espera que a la «s’hi puguen anar sumant altres dates arreu del territori ebrenc» i anima que les entitats i administracions «aposten per la cultura del territori, ja que moltes vegades es focalitzen amb allò de fora de casa i sembla que hages de marxar per poder triomfar.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects