TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’ulldeconenca Èlia Arnau guanya el primer premi del Concurs de relat de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre

El certamen té l’objectiu de sensibilitzar i desestigmatitzar els problemes de salut mental

Èlia Arnau Abilleira, alumna de segon d’ESO de l’Institut Manuel Sales d’Ulldecona, ha guanyat el primer premi del Concurs de Relat de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre al Montsià, que enguany ha portat de títol: ‘La salut mental i benestar social. És la Prioritat’. Amb l’objectiu de sensibilitzar i desestigmatitzar els problemes de salut mental, especialment en el col·lectiu més jove, la TSM (Taula de la Salut Mental) de les Terres de l’Ebre organitza aquest concurs de manera anual. Enguany, a més, ha convidat als infants i adolescents a parlar i expressar-se amb la màxima naturalitat sobre aquest tema en l’àmbit educatiu.

Durant l’acte d’entrega, el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, ha lliurat a la guanyadora un diploma i un val de 100 euros per a bescanviar en material escolar. També hi han assistit, Rosa Gómez Aixendri, coordinadora del CRETDIC Terres de l’Ebre (Centre de Recursos Educatius per a l’alumnat amb Trastorns del Desenvolupament i la Conducta) i Romina Sanchez, representant de la Taula de Salut Mental i de la Regió Sanitaria de les Terres de l’Ebre.

La Taula de Salut Mental de Terres de l’Ebre és un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball de col·laboració per promocionar l’atenció integral de la salut mental al territori. Es constituí l’any 2013 i hi estan implicats tots els agents relacionats amb l’atenció en salut mental del territori: les entitats del tercer sector (associacions de famílies i persones amb problemes de salut mental), els serveis i recursos relacionats amb la salut mental, l’administració pública local, l’administració comarcal, la Diputació i la representació territorial de conselleries i organismes de la Generalitat de Catalunya.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects