TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

‘Erres’, una experimentació de Rubén Grilo amb el buidatge a Lo Pati

L’artista Rubén Grilo (Lugo, 1981) ha buidat, aparentment, el Centre d’Art Lo Pati. La sala ha quedat despullada de tot element i estructura, tan sols es poden observar alguns modestos altaveus. En realitat, Lo Pati està ple, però en este cas, de so. Són lladrucs creats amb intel·ligència artificial de la mà de l’artista i enginyer de software Robert M. Ochshorn, i estan carregats de significat. A l’exterior de Lo Pati es poden veure les obres físiques i, de fet, és el primer cop que l’artista exposa la seua creació en un espai públic.

El treball de Grilo amb les lletres es va iniciar el 2011, i ‘Erres’ és el resultat de la seua estada a la residència artística Lo Baladre, al cor del Delta de l’Ebre, durant el passat mes de gener. Durant la seua residència l’artista va reflexionar sobre el concepte de territorialitat, element present en el discurs de l’exposició.

L’exposició ‘Erres’, que ha estat comissariada pel deltebrenc Marc Navarro, ocupa l’interior, però també l’exterior del centre, i es podrà visitar fins al 24 de juliol.

Amb el suport del Centre d’Art Lo Pati, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament d’Amposta i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects