TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Hospital Verge de la Cinta restringeix les visites per frenar els contagis de Covid-19

Es recomana que, ens els casos en què es permet, l’acompanyant estigue vacunat

A causa de l’increment de casos de COVID-19 detectats els últims dies a Catalunya, i per tal de minimitzar el risc d’infeccions nosocomials, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta a partir d’avui, 20 de juliol i en el marc de les resolucions aprovades pel CatSalut, s’incorporen noves mesures per les restriccions en quan a les visites dels acompanyants dels pacients.

Això implica, per una banda, que els pacients que van a una visita de consultes externes o a urgències ho han de fer sols, exceptuant aquells que per criteris de dependència, per ser menors, per tractar-se de parts o puerperi o trobar-se en procés de final de la vida requereixin d’un acompanyat. Per l’altra banda, es restringeixen totes les visites d’acompanyants per als pacients ingressats en zones vermelles (zona COVID) i es limita a un únic acompanyant per dia en horari de 13:00 a 21:00h a aquells que es troben en zones verdes.

Aquests últims, han de passar diàriament per Informació on se’ls demanarà el DNI i el telèfon i on han de lliurar el full d’Autoresponsabilitat COVID-19 signat, que se’ls facilita, en cas que no se’ls hagi fet arribar amb antelació. Se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia. Pel que fa als pacients que es troben a la Unitat de Medicina Intensiva, es comunica directament als familiars la informació mèdica i el règim de visites, que en cas favorable serà d’un acompanyant per dia amb horari de 14:00 a 16:00h i de 17:00 a 19:00h.

Els acompanyants dels pacients que van a quiròfan, han de facilitar el telèfon a l’administrativa que farà la recepció quirúrgica i els professionals responsables del pacient els trucaran en acabar la intervenció. L’accés a l’HTVC per la porta principal romandrà obert de 8:00 a 23:00 h de dilluns a divendres . L’entrada de Rehabilitació segueix sent la recomanada per als Unitat de Comunicació comunicacio.ebre.ics@gencat.cat 628 116 416​professionals i l’accés de Consultes Externes per a aquells que van a visitar-se en aquestes.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects