TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Hospital Verge de la Cinta disminuïx l’activitat quirúrgica i oncològica per la pandèmia

Hi ha noves restriccions en les visites a pacients

Degut a l’increment d’ingressos de pacients amb Covid-19 i a la situació d’aglomeració a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, se restringixen totes les visites d’acompanyants per als pacients ingressats en zones vermelles (zona COVID) i se limita a un únic acompanyant per dia en horari de 13:00 a 16:00h o de 19:00 a 21:00h a aquells que es troben en zones verdes. Estos últims han de passar diàriament per Informació on se’ls demanarà el DNI i el telèfon i on han de lliurar el full d’Autoresponsabilitat COVID-19 signat, que se’ls facilita en cas que no se’ls hagi fet arribar amb antelació. Se’ls donarà una etiqueta identificativa amb un color diferent cada dia.

Els pacients que van a una visita de consultes externes o a urgències ho han de fer sols, exceptuant aquells que per criteris de dependència, per ser menors, per tractar-se de parts o puerperi o trobar-se en procés de final de la vida requerixquen un acompanyat. Pel que fa als pacients que es troben a la Unitat de Medicina Intensiva, se comunica directament als familiars la informació mèdica i el règim de visites. Els acompanyants dels pacients que van a quiròfan han de facilitar el telèfon a l’administrativa que farà la recepció quirúrgica i els professionals responsables del pacient els trucaran en acabar la intervenció.

L’activitat oncològica i l’activitat quirúrgica no urgent també se veuen afectades per este increment de pacients a la Unitat de Medicina Intensiva i a la Unitat de Cures Complexes.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects