TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta rep 73 coixins per a les pacients amb càncer de mama

Voluntaris de la població de Capçanes han confeccionat coixins per alleugerir els dolors de les pacients operades

Ciutadans de Capçanes han fet una donació de 73 coixins solidaris per a les pacients de l’HTVC de càncer de mama. També han donat 1.000 € al Projecte Emma per recolzar la investigació. A Capçanes, 40 persones del municipi, d’uns 400 habitants, porten des de l’octubre trobant-se els dimarts a la tarde a l’Associació de Jubilats del poble per a cosir coixins solidaris en forma de cor. Esta iniciativa, anomenada Apadrina un coixí del cor, va sorgir amb l’objectiu principal de fer més còmoda la recuperació de les pacients operades per esta malaltia.

Fins al moment, els ciutadans participants del poble del Priorat han confeccionat un total de 550 coixins. 200 de grans, els quals són els que s’han apadrinat i s’estan donants a les pacients de l’Hospital de Reus i a les de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Els altres 350 són coixinets més petits, 200 dels quals s’han donat als padrins dels coixins terapèutics per la seua aportació econòmica. Els altres 150 s’han venut a baix preu per poder costejar el material necessari per a fer-los i amb el que ha sobrat s’ha fet la donació al Projecte Emma.

Els voluntaris de Capçanes. ICS Terres de l’Ebre.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Opinió

La nova ruralitat

per Llorenç Sorlí Tafalla L’extrema dreta i el feixisme s’expandixen a la part valenciana del Territori Sénia. La conseqüència d’estos resultats no és més que

Llegir Més »
Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects