TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Hospital Comarca de Móra d’Ebre passa a mans de Salut

El traspàs va fer-se oficial ahir

Així culmina un compromís del Departament de Salut i del Servei Català de la Salut amb el territori. Fins ara, l’hospital el gestionava GECOHSA (Gestió Comarcal Hospitalària Societat Anònima), una empresa propietat de l’Ajuntament de Reus. Ara ho farà Salut Terres de l’Ebre, una empresa de Dret Públic del Servei Català de la Salut, que es constituix oficialment el passat 23 de desembre de 2020 per tal que sigue l’empresa que gestione l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i els seus centres dependents. La nova EDP Salut Terres de l’Ebre iniciarà la seva trajectòria amb un repte important per a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre: el projecte d’Ampliació i Reforma de l’Àrea Quirúrgica de l’HCME.

Encara pendent de licitació de l’obra, consistirà en una ampliació i reforma de tota l’àrea quirúrgica de l’HCME: la sala d’endoscòpia digestiva, la sala de parts i el sistema de climatització i renovació d’aire de tots els quiròfans, i es realitzarà en 3 fases, la primera de les quals s’espera que s’inicie durant este 2021.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, ha volgut destacar que “es culmina un compromís ferm amb el territori, que tot i la pandèmia s’ha pogut fer realitat: la creació de l’EDP Salut Terres de l’Ebre que ja gestiona l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. Lleixà s’ha mostrat satisfeta perquè era «un deute amb els professionals i amb el territori. Les inversions compromeses ajudaran a posar l’HCME al dia millorant equipaments i estructures, i permetran oferir una millor atenció a les persones, alhora que milloraran les condicions laborals dels professionals que s’han implicat tant en este centre hospitalari”.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects