TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’espectacle ‘Mozart reload’ unirà les partitures del compositor austríac amb la música electrònica i la dansa

El teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà el 13 de novembre la proposta creada per l’artista Joan Bagés

El teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà el pròxim dissabte 13 de novembre una proposta contemporània que fusiona la música clàssica, la música electrònica i la dansa. Es tracta de l’espectacle ‘Mozart reload’, creat per l’artista Joan Bagés, que segons apunta vol reprendre el diàleg creat pel compositor austríac amb el piano i l’orquestra mitjançant la combinació d’estils i disciplines creatives. El mateix Bagés, juntament amb Laia Armengol, interpretaran les partitures al piano, amb la participació també de la Morphosis Ensemble, Kammart i el ballarí Roberto Olivan.

El punt de partida de l’espectacle és el concert per a piano i orquestra n. 27 en si bemoll major, l’últim concert que va escriure Mozart al 1791, poc abans de morir. La proposta, però, reversiona la partitura des de la música contemporània i reinterpretat per a dos pianistes.

«És un espectacle al voltant de les múltiples relacions que es creen entre els meus jo, que em configuren com a ésser humà», explica l’autor de ‘Mozart reload’, Joan Bagés. En este sentit, afegeix que «la presència del ballarí escenifica, representa i personifica la multiplicitat en el món actual, els rols diversos als quals estem sotmesos diàriament i que lluiten per conviure dins d’un jo fragmentat».

L’estrena de ‘Mozart reload’ es farà en el marc de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021. Tindrà lloc el vespre del dissabte 13 de nove

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Choosing Marijuana Legalization

Choosing Marijuana Legalization Who Else Wants to Learn About Marijuana Legalization? Anyone 21 or older would have the ability to possess small quantities of marijuana

Llegir Més »
Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects