TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Escola per l’Art i la Cultura amplia el seu radi d’actuació per arribar a tot el sud català

Un centenar de cursos oferts per professionals arribaran a les 10 comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès

Irradiar formació artística, cultural i patrimonial arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Aquest és l’objectiu principal de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, que a partir de l’abril amplia el seu projecte “Escola Nòmada”. Més d’un centenar de monogràfics especialitzats, impartits per professionals culturals, es podran cursar els propers mesos a 30 municipis de les 10 comarques de la demarcació de Tarragona. D’esta manera, es tripliquen els pobles respecte a l’anterior etapa.

Fotografia, il·lustració, oficis artístics, procediments pictòrics, pintura mural, estampació o els paisatges de la gastronomia són només alguns dels cursos que formen l’extensa i variada programació que l’Escola per l’Art i la Cultura ha ideat per aquest 2023 en col·laboració amb cadascun dels 30 municipis que enguany formen part de l’Escola Nòmada: Albinyana, Alcover, Altafulla, Ascó, Botarell, Capafonts, Castellvell del Camp, Constantí, Deltebre, El Catllar, Els Pallaresos, Falset, Flix, Garcia, Horta de Sant Joan, La Ràpita, L’Ametlla de Mar, L’Arboç, Mas de Barberans, Masdenverge, Maspujols, Miravet, Mont-roig del Camp, Móra d’Ebre, Sant Jaume d’Enveja, Sarral, Senan, Tivissa, Torredembarra, Tortosa, Ulldecona i Valls.

Professionals de l’art i la cultura, com artistes, dissenyadors, fotògrafs, comunicadors, gestors culturals, arquitectes o educadors entre d’altres seran els encarregats d’impartir estos cursos de curta durada, de fins a 20 hores. En total, una cinquantena professionals externs a l’Escola per l’Art i la Cultura formaran part de l’Escola Nòmada fins al mes de desembre, fet que contribueix a afavorir nous coneixements i a promoure la dinamització del sector artístic i cultural de la demarcació de Tarragona.

La www.dipta.cat/eac s’anirà actualitzant amb les novetats formatives, amb informació detallada de cada monogràfic i accés a la inscripció corresponent.

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona és un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Va néixer el juny de 2021, des de l’essència de l’Escola d’Art de Tortosa i del Taller de Valls, per tal d’augmentar l’oferta formativa i intensificar l’activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Choosing Marijuana Legalization

Choosing Marijuana Legalization Who Else Wants to Learn About Marijuana Legalization? Anyone 21 or older would have the ability to possess small quantities of marijuana

Llegir Més »
Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects