TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Les llibreries ebrenques, les primeres en celebrar la Nit del Dia Mundial de les Llibreries

Se celebra per primer cop el proper 12 de novembre

Amb el suport de la Fundació Carulla, el pròxim 12 de novembre se celebrarà, per primer cop, la Nit del Dia Mundial de les Llibreries. L’activitat la impulsa Llibre Lab, un projecte d’Albert Pujol i Teresa Aragonés. Llibre Lab vol dinamitzar les llibreries d’arreu del país, tenint en compte que els petits comerciants s’han de centrar en la viabilitat del negoci.

L’objectiu és, sguint la dinàmica de la Nit dels Museus, que els compradors s’acosten a les llibreries de proximitat a partir de les 19:00 hores per donar suport als llibreters, però també per presenciar diverses expressions artístiques. Hi haurà activitats de video mapping, micro teatre, música tradicional, màgia… a càrrec d’artistes que en un primer moment es camuflaran entre els clients. La idea és poder combinar totes estes disciplines amb els llibres, els protagonistes d’este dia que coincideix amb el Dia Mundial de les Llibreries.

L’Ebre és la regió escollida per a esta prova pilot que, des de Llibre Lab, esperen que pugue arribar a més punts de Catalunya en properes edicions. Hi participen La Irreal i La 2 de Viladrich a Tortosa, La Romàntica i Guaix a Amposta, a Móra d’Ebre la Bassa i a Móra la Nova El Núvol.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects