TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Les Festes de la Cinta tornen a la normalitat amb més de vint concerts

Les festes de Tortosa recuperen els actes més emblemàtics del programa

Després de dos anys amb un programa que necessàriament s’ha hagut d’ajustar a les restriccions vigents en cada moment per la pandèmia, enguany la Cinta 2022 recuperarà el format habitual i tornarà a incloure tots els actes solemnes, tradicionals i més emblemàtics. Entre altres, això suposarà recuperar l’ofrena en el seu format acostumat, el dissabte 3 a la tarde; el cos iris, la tarda del dilluns 5, o el retorn del castell de focs artificials des de la llera del riu Ebre, la mitjanit del dissabte 3 al diumenge 4.

Destaca l’apartat musical, que inclou més d’una vintena de concerts: entre els caps de cartell, la Cinta 2022 comptarà amb la presència d’Els Catarres, que s’aturaran a Tortosa la nit del diumenge 4 dins de la gira que els permet retrobar-se amb els escenaris. El divendres 2 serà la nit de l’Eufoparc, amb més de quatre hores de música amb intèrprets vinculats al programa de televisió ‘Eufòria’: d’una banda, els exconcursants Clàudia Xiva i Pep Muntanyola; a continuació, el concert de Miki Núñez i, per tancar la nit, el recital de Lildami.

El gruix musical dedica un apartat molt important als grups i artistes de la ciutat: estaran aplegats en l’anomenat Tortosa Sona, que comptarà amb una desena de recitals repartits entre diferents espais i corresponents a diferents estils musicals: el programa inclou Bby Balí, AKA Pedro, Josep Lanau, Damas de España, Miquel Segarra Band, Cara B, Elma, Montse Castellà, Albino Tena, Obcens, el grup Gitanets, amb l’acompanyament de Sicus Carbonell, cantant de Sabor de Gràcia. També permetrà el retrobament d’una formació mítica de la ciutat, Dragon Rapide. I com és habitual, els Quicos, seran els encarregats de tancar les festes, la nit del dilluns.

El programa d’actes complet es pot consultar ja al web municipal www.tortosa.cat, i a final de setmana es començarà a distribuir als punts habilitats, amb el targetó que s’està repartint a les bústies del municipi.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects