TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Associació aGOSaGATs d’Alcanar treballa per recuperar els refugis de les colònies de gats destrossats per les tempestes

La protectora ha rebut un allau de suport de particulars i altres associacions

Els aiguats provocats per la DANA, que van tenir lloc el dimecres de la setmana passada a la comarca del Montsià, han deixat múltiples destrosses a Alcanar, Les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja. Entre els afectats, es troben els animals del carrer. Així ho constata l’Associació aGOSaGATs, que ha “perdut tot”, explica Judit Do Nascimento, voluntària de la protectora d’Alcanar.

La tempesta es va emportar tots els refugis que hi havia a la població menys tres que s’han mantingut. La virulència de l’aigua va destrossar les diferents instal·lacions, on un centenar de gats tenien accés a menjar, beure i refugi. La protectora, que actua de manera totalment altruista, ha lamentat moltes pèrdues, tot i que “per sort, només han estat materials”, explica la voluntària. “Durant estos dies, no sabem com, han anat apareixent tots els gats de les colònies i a dia d’avui només en queden 7 o 8 per localitzar i confiem en què aviat tornaran”.

Al magatzem de la casa de Judit, l’associació guardava molt de material dels animals: corretges, pinso, gàbies portables, medicaments, etc. Tot això va desaparèixer en qüestió de minuts el dimecres, ja que l’aigua s’ho va emportar. Davant d’esta situació, molts particulars i altres associacions se n’han fet ressò i han fet aportacions de mantes, pinso i altres materials. Algunes protectores, fins i tot, ja han donat nous refugis per aGOSaGATs.

L’associació d’Alcanar durant els últims dies també ha rescatat animals que es van perdre durant la inundació, com és el cas d’un gos rescatat el dissabte. En altres casos també han actuat de vincle entre les persones que han trobat animals perduts i els seus propietaris que els buscaven.

Es pot ajudar a l’associació amb l’aportació de pinso, mantes o roba d’abric d’hivern i material com corretges, collars, gàbies, etc. També es pot ajudar de forma econòmica a través del compte ES83 0049 5652 7728 1602 3121 (Banc Santander) o Bizum al 620285033 o 658265140.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects