TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

‘Las niñas’ de Pilar Palomero triomfen als Gaudí

Palomero guanya el premi a millor direcció

La directora d’arrels terraltines s’ha emportat el Gaudí a millor direcció per «Las Niñas«, que també s’ha emportat el premi a la millor pel·lícula en llengua no catalana, al millor so i a la millor fotografia. «Las Niñas» s’ha endut quatre dels tretze premis a què optava. El premi a la millor pel·lícula per a televisió ha estat per a «La mort de Guillem», que explica l’assassinat de Guillem Agulló i el calvari de la família a l’hora del judici. «La vampira de Barcelona» ha estat la gran guanyadora de la 13a edició dels Premis Gaudí, Dirigida per Lluís Danés, tenia 14 nominacions i s’ha endut els premis a la millor pel·lícula, la millor direcció artística, millor vestuari, millors efectes visuals i el premi al millor maquillatge i perruqueria. 

Enguany, la gala s’ha fet en horari de tarda, per complir el toc de queda, a l’Auditori del Fòrum. A diferència dels Goya, els nominats als Gaudí han pogut ser a la platea de manera presencial. Però degut a l’aforament reduït al 30%, el lloc que normalment ocupa el públic s’ha reservat a membres de l’Acadèmia i les autoritats.

Ha estat un any nefast per al cinema en català. Només sis llargmetratges optaven al premi a la millor pel·lícula de ficció en llengua catalana, una de les xifres més baixes de la història dels Gaudí.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects