TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’Ajuntament de Móra la Nova tanca els comptes al BBVA en protesta al tracte a la gent gran

El consistori protesta cap a la manca de serveis que oferix el banc

L’Ajuntament de Móra la Nova ha anunciat que tancarà els seus comptes al banc BBVA com a protesta per la falta de serveis d’atenció als clients, que en la seua majoria acaben afectant la gent gran. En un comunicat, l’ens públic explica que a Móra la Nova ja fa uns mesos que l’empresa només oferix una atenció parcial, obligant els clients a fer servir més el caixer, accions telemàtiques o desplaçar-se a la sucursal situada a Móra la Nova.

«No pot ser que els bancs cada vegada desatenguen més a aquelles persones més afectades per la bretxa digital. Els nostres convilatans de més edat mereixen que els atenguen com és degut, no que se’ls abandone», ha manifestat l’alcalde de Móra la Nova, Francesc X. Moliné. Per este motiu, l’alcalde assegura que el consistori moranovenc anirà tancant progressivament els seus comptes en este banc i es liquidaran els crèdits quan es pugue. Estes accions se faran de manera gradual per evitar possibles penalitzacions.

La problemàtica de l’abandonament per part dels bancs als clients de zones rurals amb pocs habitants arribarà a les Corts espanyoles. El conseller d’Economia, Jaume Giró, va presentar ahir un pla que encara s’ha d’aprovar per fer que els bancs instal·len caixers automàtics amb serveis financers mínims a totes les poblacions. El projecte és un esborrany que s’haurà de fer arribar a tots els grups amb representació al Congrés dels Diputats.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects