TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Terra Alta projecta el film ‘Las niñas’de la cineasta Pilar Palomero per commemorar el 8 de març

Palomero presenta el seu darrer film, amb 9 nominacions als Premis Goya, a la comarca de la seva família

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, la directora de cinema Pilar Palomero presentarà a la Terra Alta la pel·lícula ‘Las niñas’, que compta amb 9 nominacions als Premis Goya 2021 (inclosa la de millor pel·lícula i millor direcció novell). El film s’exhibirà en 8 localitats terraltines, concretament a Arnes, Batea, Bot, Caseres, Horta de Sant Joan, la Fatarella, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs, durant el cap de setmana del 6 i 7 de març.

‘Las niñas’, realitzada el passat 2020 i escrita i dirigida per Palomero, tracta sobre l’educació femenina als anys noranta, condicionada per la por a l’embaràs i a la possibilitat de ser mare de fills il·legítims. La cineasta i directora realitza aquesta presentació a la comarca de la seva família, ja que Palomero té arrels a la Terra Alta –el seu avi va néixer a Horta de Sant Joan, on encara hi té part de la família.

Aquesta acció, coordinada pel Consell Comarcal de la Terra Alta, es finançarà mitjançant les aportacions que la Secretaria d’Estat d’Igualtat, pertanyent al Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, fa als ajuntaments en el marc del Pacto de Estado contra la violència de gènere.

Horaris de les projeccions

Arnes 6 de març – 18.00h

Caseres 6 de març – 18.00h

La Pobla de Massaluca 6 de març – 18.30h

Batea 6 de març – 20.00h

Horta de Sant Joan 7 de març – 18.00h

Vilalba dels Arcs 7 de març – 18.00h

La Fatarella 7 de març – 19.00h

Bot (a concretar)

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects