TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La setena edició d’Els Ports. Natura i Art plantejarà un diàleg reflexiu entre l’art i la natura

El certamen d’intervencions artístiques al Parc Natural dels Ports se celebrarà el diumenge 15 de maig i transcorrerà pels Estrets d’Arnes i el Mas de Lliberós

Gaudir de la natura a través de la mirada dels artistes. Aquesta és la proposta que des de fa set anys ofereix Els Ports. Natura i Art, un certamen d’intervencions artístiques contemporànies i efímeres en espais del Parc Natural dels Ports. Organitzat per Lo Pati Centre dart Terres de lEbre i l’Associació Cultural EPNiA, el projecte proposa una passejada matinal pels Estrets d’Arnes i el Mas de Lliberós. Durant el recorregut de sis quilòmetres —que enguany se celebrarà el diumenge 15 de maig— els visitants podran contemplar instal·lacions i performances en les quals es planteja un diàleg reflexiu entre l’art i la natura. Totes les intervencions estan concebudes amb un esperit efímer i amb l’objectiu que el públic pugui interaccionar amb els creadors i acostar-se a l’entorn a través de la seva mirada. 

Instal·lació de Jordi Abelló en la sisena edició d’Els Ports. Natura i Art. FOTO: J.C.

Intervencions d’Arts Plàstiques
Vicent Matamoros (Alcanar, Montsià)
Olga Olivera-Tabeni (Bell-lloc d’Urgell, Pla d’Urgell)
Nil Bartolozzi (Vespella de Gaià, Tarragonès)
Roser Oduber (Calders, Moianès)

Performance
Vera Livia García (Barcelona, Barcelonès)

A Prop va estar en la passada edició, que va suposar un viatge a l’interior del bosc que va convidar a petites i grans reflexions.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects