TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Ribera d’Ebre entra en una prova pilot per potenciar el turisme sostenible

Catalunya vol esdevenir un referent en Slow Tourism

El Departament d’Empresa i Treball, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), subvencionarà amb un màxim de fins a 16.000 euros la creació de productes turístics que responguin a la filosofia de l’slow tourism, una tipologia de turisme responsable i sostenible que promou les economies locals per tal de donar a conèixer experiències turístiques culturals i naturals, tot respectant els llocs visitats.

El projecte Med Pearls estableix que els productes s’hauran de desenvolupar en zones de baixa densitat turística però amb molt de potencial per a l’Slow Tourism. Sota aquests criteris, l’Agència Catalana de Turisme ha escollit les zones de l’Anoia (en col·laboració amb la Diputació de Barcelona), les Garrigues (en col·laboració amb la Diputació de Lleida), i la Ribera d’Ebre (en col·laboració amb el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre), per entrar a formar part dels plans pilot del projecte. Per a cada zona pilot escollida es crearan dos productes turístics Slow Tourism, sis en total a Catalunya.

Per la directora general de Turisme, Marta Domènech, “els objectius del projecte coincideixen plenament amb els objectius del Pla de màrqueting turístic de Catalunya 2018-2022: desestacionalització, desconcentració, diversificació i augment de la despesa”. 

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects