TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La remodelació del carrer Cervantes posa el vianants al centre

La via vol tornar a ser un punt de socialització a Tortosa

Les obres de remodelació del carrer Cervantes, al centre de Tortosa, arrancaran durant la setmana que ve amb les tasques prèvies, que permetran el manteniment del subministrament de serveis, i seguiran amb les tasques de les màquines excavadores en el primer tram d’actuació entre el carrer Sant Blai i el carrer Argentina.

El projecte té com a objectiu transformar l’actual aspecte del carrer, potenciant el caràcter que ja va tindre en el moment de la seua creació com a lloc de trobada i de socialització de la ciutadania de Tortosa. Per això, el nou carrer Cervantes donarà més protagonisme a les persones, amb voreres més amples i espais destinats únicament a vianants, a més de crear un nou carril bici al llarg del carrer. «Les generacions dels nostres iaios recorden com el carrer Cervantes era un lloc de trobada. Ara volem recuperar aquella característica, fent-lo més per a les persones i seguir avançant per tindre una ciutat més verda», ha explicat l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

Tot el tram de carrer estarà situat a un sol nivell i al terra s’hi instal·larà paviment podotàctil per tal que les persones invidents hi puguen circular. Els treballs tenen un cost de poc més de 956.000 euros i tenen un termini d’execució d’11 mesos. Mentre duren les obres, s’habilitarà una regulació de trànsit especial per a facilitar la circulació: quan els treballs comporten el tall del carrer Teodor Gonzàlez, el carrer Berenguer IV passarà a tindre dos carrils de baixada cap a l’avinguda de la Generalitat, retirant temporalment els estacionaments. D’altra banda, el carrer Despuig tindrà doble sentit de circulació a partir del carrer Argentina per facilitar l’accés dels usuaris al pàrquing situat al carrer Teodor Gonzàlez.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects