TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Ràpita i Miravet, noves subseus de l’Escola per l’Art i la Cultura

La Diputació vol arribar a tots els municipis de la demarcació

La Ràpita i Miravet s’estrenen este cap de setmana com a subseus de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona. El proper dissabte s’inicia la programació formativa de temàtica artística, cultural i patrimonial a estos dos municipis: “Curs de vídeo mapping artístic: bàsic”, a Miravet, i “La història de la indumentària a les Terres de l’Ebre a principis del s.XX”, a la Ràpita. L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació pretén apropar esta formació a totes les comarques de la Diputació i dotar-les de patrimoni i coneixement cultural.

El “Curs de vídeo mapping artístic: bàsic” és la primera de les propostes formatives que l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona ha programat a Miravet. Impartit pels professionals Albert Pujol i Ricardo Cançado, el curs està pensat com a part d’un itinerari que permetrà els alumnes del curs avançat participar al Festival Ebrelumen. El municipi completarà la seua programació fins al juliol amb altres propostes formatives de l’àmbit tecnològic com “Modela un personatge amb lowpoly” i “Modela una escena amb 3DS”, impartit per Pau Magrané, i l’“Adobe Illustrator”, ofert per Guillem Castro.

A la Ràpita, al curs “La història de la indumentària a les Terres de l’Ebre a principis del s.XX”, impartit per Anna Vizcarro i Joan Salvadó, s’ensenyarà a partir d’aquest dissabte a aprendre a tallar i confeccionar junquets o faldilles respectant tècniques antigues amb teixits envellits. Fins a finals de juny s’han programat 5 formacions més: “Fotografia d’immobles”, impartit per Jaume Cardona; “Itinerari cultural-aprofitament de la serra-patrimoni i antics oficis”, de Josep Francesc Pitarch; “Pintura mural”, ofert per Isabel Torres; “Videocreació”, de Laura Mateu, i “Adobe Photoshop”, impartit per Guillem Castro.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects