TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Ràpita engega la segona edició de l’Escola de famílies

La iniciativa atén les inquietuds i necessitats de les famílies del municipi

L’Ajuntament de la Ràpita engega la segona edició de l’Escola de famílies per atendre i donar resposta a les inquietuds i necessitats de les famílies de la població. Com a novetats, l’edició d’enguany, dotada amb més recursos, contempla més sessions formatives presencials i incorpora servei de monitoratge en aquestes per afavorir la presencialitat de les famílies i també la conciliació familiar. No obstant això, se seguiran duent a terme xerrades en format telemàtic.

Entre les novetats també destaca la possibilitat d’enregistrar algunes de les sessions perquè altres famílies les puguen visualitzar posteriorment a la web de l’Escola de famílies. La regidora d’Educació, Èrika Ferraté, exposa que “amb l’Escola de famílies dotem les famílies d’ estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels seus fills i filles en els aspectes físic, social, escolar, emocional i afectiu, i per això, continuem apostant per este projecte”. La regidora assegura que “l’acollida de la primera edició i la valoració de les famílies ens han permès elaborar una programació d’acord amb les necessitats més demandades”.

La programació anual de l’Escola de famílies abastarà diverses temàtiques, les quals han estat escollides per les famílies del municipi en la recent enquesta per avaluar la primera edició i recollir les necessitats que més inquietuds generen. Al llarg de l’any hi haurà formacions sobre l’assetjament escolar, la coeducació, l’autoestima, les emocions des de casa o la prevenció dels trastorns alimentaris.

Cartell de l’Escola de famílies, Ajuntament de La Ràpita.

Nota de Premsa vincle en el desenvolupament de l’infant, l’educació sexual afectiva, l’addicció a les pantalles des de ben petits i les socioaddiccions. La primera sessió de l’any, que tindrà lloc presencialment el 25 de febrer al Maset Espai Jove, abastarà la prevenció dels trastorns alimentaris i els riscos físics i psicològics que poden ocasionar.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects