TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Plataforma en Defensa de l’Ebre se mobilitza amb la seua piraguada anual l’11 de juny

L’acte d’enguany se veu emmarcat per la situació de sequera

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ja ha anunciat la data de la piraguada d’enguany, que se celebrarà l’11 de juny. És un acte que organitza cada any des de en fa més de vint, amb caràcter reivindicatiu. Tal i com anuncia l’entitat a través de les seues xarxes socials, enguany volen denunciar “els interessos especulatius, els grans regadius i els intents de transvasament”. El recorregut serà Xerta-Aldover-Tortosa.

La situació de la sequera que afecta el territori i el riu i que s’ha agreujat en els últims mesos fa que la piraguada s’enguany se celebre en un context especial. Fa unes setmanes i coincidint amb la campanya de les eleccions municipals, la plataforma va demanar als polítics ebrencs que centressen esforços en esta situació, donat que cap partit ha tractat el tema en el seu programa electoral. L’entitat ha declarat que troba immoral l’ús de l’aigua que s’està fent i ha mosatrar el seu suport cap al sector primari. Ha reclamat també que pugue garantir-se el cabal ecològic que l’Ebre necessita.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Choosing Marijuana Legalization

Choosing Marijuana Legalization Who Else Wants to Learn About Marijuana Legalization? Anyone 21 or older would have the ability to possess small quantities of marijuana

Llegir Més »
Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects