TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La pallassa Pepa Plana, Premio Nacional de circ 2022

El jurat ha destacat el seu paper pioner en el sector

«Per ser pionera en posar a la dona en el focus de la creació circense» i per la «innovació del llenguatge clown», això és el que el jurat del Premio Nacional de Circ ha destacat de la trajectòria de la pallassa Pepa Plana, i el que l’ha fet mereixedora del premi del 2022.

El premi, concedit pel Ministeri de Cultura i Esport, i dotat amb 30.000 euros, se celebra de manera anual per reconéixer les activitats d’entitats i professionals del circ, tant d’Espanya com de l’estranger.

L’actiu i pallassa Pepa Plana va néixer a Valls el 1965, i és la creadora i directora de la companyia que porta el seu nom i que és un referent nacional i europeu, amb la qual ha realitzat disset espectacles. Plana també és directora artística del Festival Internacional de Pallasses d’Andorra I al 2012 i 2013 va col·laborar amb el Cirque du Soleil en la gira de l’espectacle Amaluna. La pallassa ja fa més de deu anys que viu al delta de l’Ebre, on ha participat amb diferents activitats, com este mateix any duent a terme un taller per a pallasses en el marc del Jota Campus.

La Pallassa Pepa Plana al taller de pallasses al Jota Campus 2022. FOTO:J.C.
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects