TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La nova oferta formativa a les Terres de l’Ebre per al curs vinent

Segons el delegat del Govern, l’oferta educativa avança a mesura que ho fa el teixit empresarial del territori

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez, i la directora dels Serveis Territorials d’Educació, Montse Perelló Margalef, han explicat les novetats del curs 2023-24 a les Terres de l’Ebre, que estarà marcat per l’augment de l’oferta de formació professional. Concretament, els centres educatius de les Terres de l’Ebre oferiran la nova oferta formativa següent:

– Programa de Formació i Inserció (PFI). Auxiliar de Manteniment i Reparació de
Vehicles de Mobilitat Personal. Institut Terra Alta (Gandesa)
– Cicle Formatiu Grau Bàsic. Agrojardineria i composicions florals. Institut Sòl de Riu
(Alcanar)
– Cicle Formatiu Grau Superior. Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear. Institut de
l’Ebre (Tortosa)
– Cicle Formatiu Grau Superior. Energies Renovables. Institut Flix
– Ensenyaments Esportius. Atletisme. Institut Tecnificació (Amposta)
– Doble titulació Batxillerat+Futbol. Institut Tecnificació (Amposta)
– Curs especialització. Aeronaus pilotades de forma remota – Drons. Institut de l’Ebre
(Tortosa)
– Curs especialització. Robòtica Col·laborativa. Institut Montsià (Amposta)

“Anem avançant amb una oferta de la mà del teixit empresarial del territori: fa temps que hi estem treballant i la formació professional és una aposta clara del Govern aquesta legislatura”, ha detallat el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez, que ha destacat que “estem identificant quins són els sectors estratègics que tenen més recorregut i que en un futur preveiem que es vagin implantant a les Terres de l’Ebre”.

Una altra de les mesures destacades per al proper curs serà, per segon any consecutiu, la reducció de la ràtio a Infantil 3. Per tant, hi haurà ràtios de 20 alumnes a les aules d’I3 i d’I4. L’oferta a les Terres de l’Ebre serà de 237 grups per Infantil, 488 a Primària i 282 a ESO. La preinscripció dels ensenyaments obligatoris el curs 2023-24, que serà totalment en línia, es podrà fer entre el 6 i el 20 de març a l’educació infantil i primària, i entre el 8 i el 20 de març a l’ESO. Pel que fa a la matriculació, tindrà lloc del 20 al 29 de juny per l’alumnat entre I3 i 4t d‘ESO (més informació a preinscripcio.gencat.cat).

Com a novetat, el curs que ve també es començarà a aplicar la zonificació a Tortosa i Deltebre. El procés de preinscripció d’enguany fa la reserva diferenciada de places per a l’alumnat amb necessitats educatives especials per diversitat funcional (NEE-A) i específiques derivades de situacions socioeconòmiques desafavorides (NEE-B).

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects