TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Lliga contra el Càncer organitza un vermut musical al parc de Tortosa

Serà el dissabte 3 de juny

La Lliga contra el Càncer organitza, el proper 3 de juny, un vermut musical al Parc Municipal Teodor González de Tortosa. Hi actuarà Lo Golafre, Modo Swing i hi participarà també l’associació de sevillanes Punt i a Part de la ciutat. A banda d’este tipus d’activitats, la Lliga és un organisme actiu al territori que proporciona suport i ajuda als malalts de càncer.

S’organitzen grups d’ajuda mútua (GAM) de manera mensual per parlar de diferents temes relacionats amb l’experiència del càncer. En estes sessions hi assisteixen psicòlegs, oncòlegs i d’altres professionals. Montse Aixendri, voluntària de la Lliga, explica que molts cops les sessions sorgeixen segons les necessitats dels assistents, ja que «poden estar interessats per qüestions concretes, com pot ser la nutrició o l’exercici per a malalts de càncer» i, aleshores, es conviden professionals especialitzats. Des de la Lliga contra el Càncer es treballa de forma conjunta, però també individual, facilitant l’accés a un psicòleg i també proporcionant acompanyament quan s’escau.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Choosing Marijuana Legalization

Choosing Marijuana Legalization Who Else Wants to Learn About Marijuana Legalization? Anyone 21 or older would have the ability to possess small quantities of marijuana

Llegir Més »
Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects