TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La flamenca Emma, el conte solidari del projecte Emma per donar a conéixer la malaltia

Tres flamencs que habiten al Delta expliquen una història de superació gràcies a la cooperació i la investigació

La flamenca Emma és el resultat del treball d’un equip de persones compromeses que, procedents de diversos àmbits, han unit esforços en suport al projecte per a la investigació en càncer de mama. Narra el procés des de la detecció del càncer de mama fins a la seva cura, palesant la necessitat de la investigació per a trobar-hi solucions.

L’autora del relat és Irene López i Favà, contacontes i periodista especialitzada en Ciències Polítiques i de l’Administració, i acompanya la flamenca Emma amb dos personatges de la seva creació, en Soleil i la Fangar. Junts ens expliquen, d’una manera senzilla i didàctica que facilita la comprensió dels infants, que el compromís i la unió de molts individus permet trobar solucions a les dificultats que ens depara la vida o que afecten moltes persones. Les il·lustracions són de l’Ainhoa Kuns, graduada en Psicologia i especialista en intervencions assistides amb animals.

Imatge de la portada del conte La flamenca Emma. FOTO: Projecte Emma

Amb elegància i calidesa, les figures expressen i provoquen, alhora, infinitat d’emocions que empenyen el lector a reflexionar sobre aquesta malaltia, sense amargor, encarant-ne el repte per superarlo. A través del conte es pretén també donar a conèixer la malaltia als més petits, captar el seu interès amb uns personatges simpàtics i emocionants, fomentar-hi el diàleg sobre el càncer i permetre’ls fer preguntes sobre el tema.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects