TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La DO Terra Alta celebra el seu 40è Aniversari

Un dels actes més destacats serà un sopar de gala a l’Església del Poble Vell de Corbera

La Denominació d’Origen Terra Alta celebra enguany el seu 40è Aniversari i, com a acte estel·lar, celebrarà un sopar de gala en un dels indrets més espectacular i significatius de la comarca: l’Església del Poble Vell de Corbera. Serà el 20 d’abril, en una cerimònia que estarà oberta al públic i on l’encarregat del sopar serà el Vicent Guimerà, xef guardonat amb una Estrella Michelin pel seu restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona.  

La gala serà també l’escenari d’una nova edició del Concurs de Vins amb DO Terra Alta, i comptarà amb la col·laboració de la periodista i escriptora Empar Moliner, que serà l’encarregada de fer de mestra de cerimònies. Serà, a més, una edició especial, ja que no només s’entregaran els premis en les categories tradicionals del concurs, sinó que es lliurarà també una sèrie de premis en categories especials amb motiu d’aquest 40è aniversari.

Presentació del primer llibre fotogràfic de la DO Terra Alta 

Abans del sopar tindrà lloc la presentació del llibre fotogràfic DO Terra Alta, Autèntic Paradís Rural. Un acte de presentació amb un mapping que es projectarà sobre la façana de l’Església del Poble Vell. El llibre, que ha suposat més de dos anys de treball per a la DO, és una completa mostra fotogràfica del cicle de la vinya i l’evolució dels paisatges de la comarca al llarg de tot un any. 

Primavera DO Terra Alta 

Tant el sopar del 40è Aniversari com la presentació del llibre formen part del programa d’activitats de la Primavera DO Terra Alta, tota una setmana d’activitats enoculturals i gastronòmiques, dirigides tant al públic final com als professionals del sector, així com als viticultors, viticultores i cellers que conformen la DO Terra Alta.  

Entre les activitats programades es troben també la celebració d’una nova edició de la Mostra de Vins DO Terra Alta (22 d’abril a Batea) i l’esperat festival Cruïlla DO Terra Alta, que omplirà de música la comarca el vespre del dissabte 22 i el migdia del 23. La Primavera DO Terra Alta busca, per sobre de tot, ser un projecte inclusiu de comarca, així com reivindicar la qualitat i el prestigi dels vins de la DO Terra Alta, i el territori com a destí enoturístic de primera alçada.  

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects