TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Companyia Sinergia presenta ‘La Gàbia’, obra que convida a la reflexió

La peça s’estrenarà a la Filharmònica d’Amposta el 17 de desembre

‘La Gàbia’ és la nova creació produïda per Cia Sinergia i dirigida per Valer Gisbert. Pujarà a l’escenari de la Filharmònica d’Amposta abans que acabi l’any, el dia 17 de desembre del 2022 a les 20h. Les entrades sortiran a la venda el proper dilluns 21 de novembre a la pàgina web de l’Ajuntament d’Amposta.

La producció compta amb el recolzament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament d’Amposta. Un total d’onze professionals del sector artístic han unit forces per crear ‘La Gàbia‘; vuit dels quals són de les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu d’avivar la cultura al territori.

Les capdavanteres de la proposta han estat Clàudia Amela i Aida Mayor, fundadores de la Companyia Sinergia. Una companyia d’arts escèniques de l’Ebre que ja compta amb tres anys de trajectòria i que treballa per establir un nou laboratori de creació cultural des de l’entorn rural ebrenc.

‘La Gàbia’ és una aposta teatral de noves dramatúrgies que entaula diàleg entre la zona de confort de les diverses etapes vitals i allò que, a la vegada, oprimeix. L’obra funciona com un engranatge proactiu, multidisciplinar i contemporani; amb una disposició del públic inusual que no deixarà indiferent l’espectador/a.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects