TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Joves de Deltebre comparteixen les seues experiències per confeccionar el proper Pla Local de Joventut

La setmana vinent s’obrirà una enquesta pública al jovent d’entre 16 i 30 anys

L’Ajuntament de Deltebre va organitzar dissabte passat un taller participatiu per al jovent del municipi sota el nom de “Fem lo vermut i digues la teua!”, el qual va permetre escoltar les opinions i propostes del jovent per tal d’elaborar el proper Pla Local de Joventut.

En el marc de la sessió, la regidora d’Acció Intergeneracional i Comunitària, Rosa Royo, va subratllar la necessitat que “el jovent del nostre municipi s’impliqui amb la construcció del Deltebre del futur. Per això, aquesta jornada és una oportunitat més per escoltar les seves opinions i idees, com també per conèixer l’experiència de joves del municipi que han esdevingut referents en el seu sector”.

I és que, a banda del taller, també es va dur a terme una taula d’experiències amb joves referents de Deltebre que va comptar amb la participació de Berti, Nerey Casanova, Roger Garrigós i Aleix Zaragoza, els quals han explicat la seva trajectòria en àmbits diversos com la comunicació, el turisme, la publicitat, la música, la cultura, etc.

En tot cas, i com va remarcar el regidor de Participació Ciutadana, Andreu Curto, “l’objectiu és que el proper Pla Local de Joventut aglutini el màxim de sensibilitats del jovent del municipi per així confeccionar un document inclusiu”. Per a fer-ho possible, ha afegit que “la participació és un element fonamental i és per aquest motiu que volem dotar al jovent de la possibilitat d’escoltar-lo i que aquest es pugui manifestar a través de diferents vies de comunicació”.

Així, més enllà d’aquest taller, i també de l’enquesta que es va lliurar a la Quinta del 2005, la setmana vinent també s’obrirà una enquesta pública, al jovent entre 16 i 30 anys, per així recollir el màxim de propostes i idees per a la confecció del Pla Local de Joventut. A la vegada, la setmana vinent, l’alumnat de quart d’ESO, batxillerat i cicles de l’institut de Deltebre també disposaran d’espais per fer les seves propostes, en un treball conjunt entre el propi Ajuntament de Deltebre i l’Institut de Deltebre.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects