TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Josep Maria Pou, Oriol Broggi o Mercè Arànega, propostes de la nova programació del Felip Pedrell

El Teatre Auditori Felip Pedrell anuncia la programació de gener-juny 2023

El regidor de Cultura, Ximo Martorell, ha presentat avui les principals apostes de la programació del Teatre Auditori Felip Pedrell per a la primera meitat del 2023. Ha remarcat la presència de talent tortosí i de les Terres de l’Ebre entre els espectacles de la mateixa, com l’actriu tortosina Carmesina Pons, el cantant Joan Rovira, o la proposta de la DH Company.

La nova programació tindrà inici el 27 de gener amb la proposta, ‘Forever Young’, una comèdia musical amb el rerefons de set joves actors que imaginen el que podria ser la seva vida al cap de quaranta anys. L’obra, divertida i tendra, està marcada per l’humor transgressor i descarat d’El Tricicle, els seus productors. D’altra banda, Josep Maria Pou actuarà a ‘El pare’, obra de Florian Zeller en la qual dóna vida a un home gran que es troba en el difícil moment d’assumir la pèrdua de la memòria que li provoca la seva malaltia. Esta representació tindrà lloc l’11 de març i comptarà amb la participació de dos actrius conegudes pel públic català, Rosa Renom i Victòria Pagès. I el 31 de març, l’escenari del Felip Pedrell acollirà la posada en escena d»Els gossos’, amb text i direcció de Nelson Valente i on encapçala l’elenc Mercè Arànega.

Altres propostes teatrals que incorpora la programació són ‘Orgull’, amb direcció d’Oriol Broggi, un monòleg de l’autor Fiodor Dostoievski amb el reconegut actor Andreu Benito; ‘Léon’, de la Cia. Inútils Mots, on es presenta una ficció al voltant de l’autor Antoine de Saint-Exupéry i la persona que li va inspirar la seva obra mestra, ‘El Petit Príncep’; ‘Tocar mare’, amb les actrius Lluïsa Castell i Georgina Latre, una comèdia que parla de la naturalesa de l’amor incondicional; ‘Les bones intencions’, una comèdia produïda per la Sala Trono amb els populars Míriam Iscla i Joan Negrié, i, finalment, ‘Lorca Live’, una producció feta al territori per la DH Company amb la participació a l’escenografia de l’il·lustrador Ignasi Blanch. ‘Lorca Live’ proposa una revisió de la personalitat i l’obra del dramaturg i poeta andalús a través dels seus textos contraposats a l’època actual d’incomunicació malgrat el món hiperconnectat.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects